Mit tehetek?

Néhány hónapja műtöttek ki belőlem egy faggyú mirigy cisztának nevezett sebet, ami elég borzalmas volt. másfél évig volt jelen és fájdalommal járt, azóta megnagyobbodott a nyirokcsomóm és fájt is. A szeméremdombomon van a combom irányában jobb oldalon. Az orvosom szerint nagyon mély volt a seb és ezért altattak. A kimetszés után szépen gyógyultam és mikor begyógyult a varrat rá 1 hétre ismét elkezdett ott lenni kicsibe és egyre csak nőtt. Visszamentem a dokihoz és értetlenül állt a dolog előtt. Azt mondta ez nem lehet ugyanaz. A rendelőben lekezelte megnyomkodta. Ez egy másik mondta ez nem mély. Betadine-nel kellett kezelnem. aztán el is múlt. 2 napra. Aztán most megint elkezdett kinőni. Mint valami pattanás és kocsonyás a belseje. Volt hogy váladékozik és vérzik. A doki azt mondta ha nem lesz komoly fájdalom és nem lesz nagy akkor meg kell próbálnom ezzel együtt élni. Kezdek arra gyanakodni hogy ez herpesz vírus és nem az aminek az orvosom mondta. Ilyen nincs hogy nem tud elmúlni csak 1-2 napra teljesen. Igaz amióta megműtöttek közel sem akkora, nem olyan zavaró és nem fáj mert sokkal kisebb. Mit gondol, mit kezdhetek ezzel. Mert úgy hallottam ez befolyásolhatja a jövőbeni terhességet.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a bőrelváltozás témában

Tisztelt Kérdező! A kiírtott cystáknál nem ritka a kiújulás. Méretében szerencsére nem közelíti meg a korábbit. Véleményem szerint, ha rendszeresen begyullad az újabb műtét végleges megoldást jelent. Az állandó kiújulást nem kell tűrni, a műtéttől nem kell tartani. Mivel kisebb méretű a későbbi kiújulás esélye is kisebb. Beszélje meg kezelőorvosával, hogy újabb kiírtás gyulladásmentes időben megoldhatná a dolgot.

Kérdés: 2010. július 29., 09:18; Megválaszolva: 2010. július 30., 12:51
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?