• Faggyúmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. doktor nő! Akkor lehetséges, hogy a faggyúmirigyek miatt az egész hímvesszőm felülete szőrökkel lessz tele? Mit lehet tenni a szőret végleges eltávolításával? A retionoid tartalmú krém hozna legalább olyan eredményt, hogy kevesebb legyen a faggyúmirigy, és ezt a krémet milyen más betegségre írják fel? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a faggyúmirigy témában

        Tisztelt Kérdező! A faggyúmirigy nem jelenti azt, hogy szőr is fog nőni. Végleges szőrtelenítés miatt keressen fel plasztikai sebészeti szakrendelést, ahol szőrtelenítéssel foglalkoznak. A retionoidos krémtől csodát ne várjon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 18., 22:22; Megválaszolva: 2010. július 19., 21:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: