• Előzőek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktonő! Itt van az előző 2 levelem: 1. Kedves Doktor nő! Ismét megfogadtam a tanácsát és elmentem a bőrgyógyászhoz, ugyan ahhoz akinél legelőször voltam! Elmondtam neki, hogy nem múlnak elfelé a kelések, hogy legtöbbször már ki sem fakadnak csak nagyra megnőnek és fájnak! A doktor nő kiírta ugyanazokat a gyógyszereket meg kenőcsöket amit már 2 hónapja használok és ennyivel lezárta a vizsgálatot! Ami még aggaszt, hogy nem régiben a nemi szervemen is kijött egy ilyen kelés, de a doktor nő még meg sem nézte, hogy hogy néz ki a lábam! Egyre súlyosabb az állapotom, azért terjed máshová is? De most úgy döntöttem, hogy felkeresnék egy másik orvost, aki talán tud segíteni rajtam! Mátészalka, Nyíregyháza, Debrecen ahová el tudnék menni és az lenne a kérdésem, hogy esetleg ön nem tudna ajánlani nekem egy jó orvost, akiben megbízhatok és segít megszabadulni a problémámtól? Kérdezősködtem már, de senki nem tudott nekem bőrgyógyászt ajánlani! Nagyon hálás lennék, ha tudna nekem ebben segíteni! Lenne még egy nagyon fontos kérdésem, elfognak ezek a kelések múlni egyszer? Leszek újra egészséges? Előre is köszönöm a segítségét és a válaszát! Tisztelettel Válasz: Kedves Kérdező! A célzott kezelés segíthet csak a panaszain, akkor fog meggyógyulni. A DEOEC Bőrklinikán Dr. Bodnár Edinát keresse meg, ő fog tudni segíteni, jövő héttől fog dolgozni. Addig is keresse fel háziorvosát vércukorvizsgálat céljából, gyakran az ilyen makacs gyulladások cukorbetegség jelei. Jó egészséget, mielőbbi gyógyulást kívánok! 2. Tisztelt Doktornő! Voltam vérvételen és a cukrommal nincsen semmi baj! Kaptam újabb kenőcsöt és nem múltak el a kelések,de még nem is lett jobb a helyzet egy picivel sem!Ezért holnap elmegyek egy másik bőrgyógyászhoz, mert szerintem rosszabbodott a helyzetem! A combtövemben (hajlatnál) jött ki egy újabb kelés, ami nagyon nagy és ráadásul még nagon fáj is! Ülni is csak nehezen tudok! De nagyon félek, mert olvastam fórumokon, hogy benn is tarthatnak a kórházba! Ez igaz? Szeretnék már túl lenni rajta! Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Anett Válasz: Kedves Anett! Ha súlyos gyulladásról van szó, bizony előfordulhat, hogy be kell feküdni, ez a súlyosságtól, a kísérőbetegségektől és a kezelőorvos döntésétől függ. A makacs gyulladásoknál gyakran szükség van sebváladék vételre és ennek tenyésztése alapján célzottan lehet a kitenyészett kórókozó ellen antibiotikumot adni.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Hölgyem! Szomorúan hallom, még mindig nem gyógyult meg. Sajnos látatlanban már ettől többet nem tudok mondani, megpróbálok még egy szakembert javasolni, a Kenézy Kórházban keresse fel Dr. Gál Mónikát, vigye el neki az eddigi leleteit, mondja el, hogy mit használt. Mielőtt elmenne Debrecenbe, feltétlenül kérjen időpontot telefonon, így egyszerűbb lesz bejutni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 30., 13:42; Megválaszolva: 2010. július 01., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés