• Pattanásaim 20 évesen is megmaradtak, mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kivanok. 14 eves koromba bepattanasosodott az arcom. Akkor azt hittuk hogy serdulo kori pattanasok. Kezeltem kulonfele kremekkel, lemosokkal. Most 20 eves vagyok tul a serdulo koron de meg mindig olyan az arcom. Hogyan lehetne ezt kikezelni? mik lehetnek ennek a lehetseges okozoi?? hova tudnek segittsegert fordulni? Valaszukat elore is koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Szükséges lenne elsőként egy góckutatás. Ezzel kapcsolatban a beutalókat háziorvosa fogja tudni megírni. Ha még korábban orvosi készítményt nem használt, akkor elsőként faggyúoldó arclemosó, pl. Lubexyl, antibiotikumos ecsetelő, pl. Dalacin T, és szárító rázókeverék vagy paszta javasolt.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 30., 12:05; Megválaszolva: 2010. június 30., 12:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés