• Lábszárfekély

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretnénk kikérni a véleményét,a nagymamámnak évekkel ezelött volt mélyvénás trombozisa érvizsgálattal megállapitották hogy a vérrögök nem találhatók az erekben.mindkét lábán nehezen gyógyuló nagy kiterjedésü lábszárfekélye volt,van.Ugyan is a jobb lábán begyógyult vagyí meggyógyult ,és a kérdésem az lenne hogy B12 1000 gammás injekciót kapott , a jobb lábán a begyógyulás rövid ideig tartott és ismét kiújúlt .Lehetséges-e hogy az ionjekció hatása okozta nála ezt?Szeretném ha válaszolna eloszlatná a kétségeinket.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lábszárfekély témában

        Kedves Kérdező! Nem gondolom, hogy van összefüggés a fekély és az injekció beadása között. Sajnos a kép nem jött teljesen át, látatlanban azt tudom mondani, hogy nagyon jó tapasztalataim vannak az Actisorb nevű kötszerrel, ezt bőrgyógyásszal vagy sebésszel próbálják felíratni, nagyon hatékony.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 28., 19:10; Megválaszolva: 2010. június 30., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés