• Hámló arcbőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor! Már küzdök egy ideje az alábbi problémával de talán most a legintenzívebb. Korábban kizárólag az orrom felszíne hámlott, melyre kaptam egy készítményt ami szépen helyre is hozta, ellenben nagyon hamar visszatért. Ugyanez a helyzet most már az egész arcomon. Különböző pontokon jelennek meg száraz, hámló foltok. Bőrgyógyásztól kaptam egy készítményt ami szintén segít egy kicsit de nagyon hamar visszatérnek itt is a tünetek. (Ön szerint kapcsolatba hozható allergiával? Pár hete voltam egy teszten és ott az ételek kivételével mindent megnéztek). Az orvosom legutóbb a borotválkozás által keltett irritációra hivatkozott, ezért is álltam át villanyborotvára de nem változott, valamint olyan helyeken is előfordul ahol véletlenül sem szoktam borotválni. Köszönöm segítségét, szép napot!

        Dr. Bodnár Edina válasza a hámlás témában

        Allergia okozhatja a panaszait, de hormonális eredete is lehet. Érdemes lenne elvégezni epicutan tesztet.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 20., 09:45; Megválaszolva: 2010. június 29., 16:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés