• Foltok a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Péniszemen pár napja a képen látható elváltozások alakultak ki amik miatt nagyon aggódom, zavarnak.Mivel csak később kaptam időpontot a bőrgyógyászhoz ezért fordulok önökhöz.Ezek a fehéres elváltozások nem viszketnek,nem fájnak,nem váladékoznak.Hugycső kivezeő szakasza norális.Nyirokcsomóim nem duzzadtak, herpeszes,gombás soha nem voltam.Enyén kitüremkedik a makkon lévő folt ugyan, de a bőr folytonos sértetlen. Nem élek kicsapongó nemi életet stabil párkapcsolatom van a higiéniai dolgokat is maximálisan betartom.Már mindent összeolvastam a HPV-ről, a nemi herpeszről stb. és a neten lévő képeket is megnéztem így mégjobban megijedtem.Korábban volt ezen a tájékon lichen ruber nevű betegségem ami sima szteroidos kenőccsel elmúlt. Vajon mi bajom lehet és mit tegyek? Várom és előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Kérdező!

        Valószínűleg lichen sclerosus et atrophicus nevű betegsége van (sajnos magyar neve nincs), mely miatt keressen fel bőrgyógyászt, szteroid taratlmú kenőcs és rendszeres kontroll szükséges.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-13 21:02:13; Megválaszolva: 2010. június 13., 21:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés