• Börkiütések a karomon és viszkető fejbőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!


        A problémám a következő lenne kb. egy hete kiütés szerű pöttyök jelentek meg a karomon de inkább tűnik szőrtüszőnek néhol kevés van néhol meg sok inkább csak az alakromon veszem észre. folyamatosan viszket és olyan mintha ki lenne száradva és hámlana.Tudtommal nincs semmire sem allergiám. Máshol magamon még nem vettem észre de a fejbőröm szintén viszket. Gondoltam gombás fertőzésre és próbáltam canesten krémet de semmi reakció nem történt.
        Esetleg lehet-e köze a dolognak hogy az időtájt mikor elkezdődött erdőt jártunk. sajnos a szoros időbeosztásom nem teszi lehetővé hogy eljussak a bőrgyógyászatra, és nem beszélve a 2-3 hetes időpontokról amiket tudnak adni.Esetleg mi lehet ez és mivel tudnám kezelni?
        készítettem róla képeket melyeket linkelek. válaszát előre is köszönöm!

        képek:
        http://kepfeltoltes.hu/view/100519/20100519384_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
        http://kepfeltoltes.hu/view/100519/20100519385_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrkiütés témában

        Összefügghetnek a tünetek a kirándulással, mert a levelekről lehulló hernyószőr okozhat allergiás kiütést. Kenje Advantan krémmel naponta 2x, és szedjen cetirizin tablettát.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-20 21:16:40; Megválaszolva: 2010. május 20., 21:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés