• Apró hólyagok a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr!

        Pár hete a péniszemen (és a makkon) apró hólyagok jelentek meg. Kb. gombostűfej nagyságúak, nem fáj, nem viszket, nem érzékeny. Nem bocsát ki nedvességet sem. Elsősorban a merevedés állapotában látható, amikor is halvány piros, a közepén kicsit világosabb. Merevedés nélkül szinte észrevehetetlen.

        Mi lehet ez?

        Köszönettel: Papp András

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Érdemes lenne Chlaymydia, Ureaplasma, Mycoplasma szűrés STD szakrendelésen, mert szexuális úton terjedő betegség okozhatja panaszait.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-17 17:33:20; Megválaszolva: 2010. május 17., 17:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés