• Pattanások

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő!
        Decemberbe eléggé csúnya bolt az arcom, ezért elmentem bőrgyógyászhoz. Ő felírt krémeket, és egy gyógyszert (tenutan) is. Azt mondta, hogy májusba már ne szedjem a tenutant. Viszont azóta jönnek vissza a pattanásaim, amik nagyon szépen elmúltak. Már a hegeknek sincs nyomuk.  Ha így folytatódik a pattanások viszatérése, akkor megint tele leszek hegekkel, amik sok idő alatt múlnak el. A krémeket még használom, de eléggé lehangoló, hogy már pont sima volt az arcom, de most újra jönnek a pattanások. Mit lehet tenni ilyenkor? Sokkal jobb volt, amíg szedtem a gyógyszert.

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Kedves Kérdező!

        A Tenutan fényérzékenyíthet, ezért nyáron nem szabad alkalmazni, helyette antibiotikumos helyi kezelést, szárító pasztát, faggyúoldó kezelést használjon.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-13 13:13:23; Megválaszolva: 2010. május 13., 13:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés