Hirdetés
      • Hogyan tünetmentesítsem a pikkelysömöröm?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        16 éves vagyok és most nyáron lesz 1 éve hogy pikkelysömöröm van. Voltam bőrgyógyásznál Advantan kenőcsöt írt fel, és egy másik kenőcsöt, amit patikában készítenek. 3 hónapja használom de semmi jele annak hogy elmúlna. Kérem segítsen, mert nagyon rossz. Mindjárt itt a nyár és így nézek ki! Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a pikkelysömör témában

        Kedves Kérdező!

        Számos lehetőség van még a pikkelysömör kezelésében (helyi hámlasztó kenőcs, PUVA, UVB fénykezelés, D-vitaminszármazékok, biológiai terápia, A vita, min származékokstb.), de csak fizikális vizsgálat után lehet megmondani, hogy önnek mi a legalkalmasabb, emellett gondozásba vétel is javasolt egy bőrgyógyásznál akihez rendszeresen visszajár kontrollra. Javasolni szoktak még góckutatást a tünetek fellobbanásakor vagy rosszabbodásakor.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-15 21:08:28; Megválaszolva: 2010. március 15., 21:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: