Tisztelt dr Úr Nő!

Urológiával kapcsolatos kérdésem lenne. Egy két hete a makkom bepirosodott, ilyenkor viszket, kissebb fájdalommal jár, ha a bőrt hátrahuzom. A jelenség néha elmulik, aztán visszajön. Vizeléskor enyhe csípést is érzek. A páromnak semmilyen panasza nincs. Köszönöm.

Dr. Papp Júlia válasza balanitis témában

Kedves Kérdező!

Nagy valószínűséggel fertőzése van, ez lehet gombás vagy bakteriális egyaránt, érdemes urológushoz vagy bőrgyógyászhoz fordulnia, mert csak a pontos diagnózis ismeretében lehet terápiát javasloni. Ha nem áll módjában, használjon gomba ellenes kezelést, de ha nem javul, egy hét után mindenképp menjen orvoshoz.

Kérdés: 2010. március 11., 11:36; Megválaszolva: 2010. március 11., 11:36
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Makkon enyhe pirosság/foltok
Tisztelt Doktornő! Már korábban kérdeztem Öntől, azóta voltam kontroll vizsgálaton is és szerencsére javult a panaszom is. A fitymám bőre rendbe...
Fehér pöttyök
Üdvözlöm Fehér pöttyök / hólyagok vannak a barátom péniszén és a makkja is elég piros, ő nem érez semmi érzékemységet egyáltalán nem...
Bőrgyógyászhoz kérdés
Kedves Dr. Úr/Hölgyem! A problém az lenne, hogy elmentem bőrgyógyászhoz, aki a kis pontjaimra azt írta: Balanitis máshova osztályozott...
Mitől lehet piros és hámló a...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Múlt hét csütörtökön kaptam el valamilyen beteséget lázzal és tüszős mandula gyulladással. Erre kaptam antibiotikumot...
Hónalj nyirokcsomó duzzanat