• Anyajegy vagy övsömör

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azzal a kérdéssel fordulnék egy bőrgyógyászhoz, hogy lassan egy hónapja fáj egy papula a csipőm környékén.Ég, szúródik, viszket.Elmentem egy bőrgyógyászhoz, Ő megnézte és teljesen rendben találta.Elmondtam a panaszaimat hogy estére már az egész derekam fáj, ég, szúródik, de semmi elváltozás nincs rajta, de annyira fáj hogy a ruhát is alig tudom elviselni. Azt mondta hogy ez övsömör, kaptam rá gyógyszert de csak fáj igaz lehet kevésbé.De semmi kiütés hólyag nincs a bőrömön és az anyajegyem is teljesen ép. Akkor mi lehet a bajom.Nagyon idegesít, nehogy elrákosodjon ez az anyajegy, de ha nem veszik le én magamnak nem vehetem le.Kérem segítsen mit tegyek!

        WEBBeteg szakértő válasza a anyajegy témában

        Úgy gondolom, hogy az anyajegynek nincs semmi baja. Valószínű, hogy övsömör volt, mely kezelést követően is sokáig, néha egy évig is fájdalmat okozhat. Szedjen 2x1 Neuromultivit tablettát, mely segít az ideg regenerációjában, és így a fájdalom csökkentésében.


        Dr. Bodnár Edina
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-03-16 22:24:31; Megválaszolva: 2010. március 16., 22:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.