Hirdetés
      • Pattanások

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktornő

        Nagyon szépen köszönöm válaszát, voltam már régebben vérvizsgálaton ami a cukorszintet méri és az jó volt, igaz nem éhgyomorra hanem reggel ittam kávét amibe természetesen cukor volt.Nem tudom ez befolyásolja-e az eredményt? Ön szerint ha csináltatnék egy teljes vérképet segítene-e? A csúnya pattanásokon kívül elég alacsony a vérnyomásom, sajnos nem tudok pontos adatot mert a gyárban ahol dolgozom a digitális vérnyomásmérővel mérték...volna de nem sikerült. Annyit mondott az orvos, hogy nem mutassa ki annyira alacsony, de ugy látszik a szervezetemnek az lenne furcsa ha magasabb lenne:)Ritkán ugyan de előfordult olyan is velem hogy elkapott egy remegés, olyan érzés mintha az egész testem remegne és olyankor ha eszem valamit rövid időn belül helyrejövök.Ezért nézettem meg én is a vércukorszintemet de akkor jó volt.

        Várom válaszát és köszönöm, tisztelettel:Gy.

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Kedves Gy.!

        Az, hogy még kávézás ellenére is jó volt a cukra, az jó jel. A vérnyomás nem igazán kapcsolódik ehhez a betegséghez, de a rutin vérkép javasolt lenne. Azt is meg lehet még próbálni, hogy a gennyből tenyésztést végeznek, és célzottan adnak antibiotikumot, ebben bőrgyógyász tud segíteni.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-03-11 11:21:33; Megválaszolva: 2010. március 11., 11:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: