• Herezacskón bőrelváltozás - tüneti kezelés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Köszönöm gyors válaszát. Engedjen meg még 1-2 rövid kérdést.

        22 lettem szombaton. Akkor ez normális? Ez a jellegű vörösség is ami a képen is látszik? Valamikor ez lecseng majd, mert már hosszabb ideje ilyen, vagy mindíg ilyen marad? Mire számítsak?

        És valami tüneti kezelés (kenőcs vagy bármi) nincs erre? Mert azért zavaró...Köszönöm előre is a válaszát.

        Üdv, Balázs

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Balázs!

        A tünetek változhatnak az idő múlásával, de erre nincs garancia. A "kezelése" nem igazán megoldott, meg lehet próbálni rövid ideig retinoid tartalmú gélt, kenőcsöt, de nem biztos, hogy látványos lesz az eredmény. Nagyon sok férfitársa küzd ezzel a problémával, mely nem is igazán probléma, csak nem sokan beszélnek erről, viszont naponta 2-3 ilyen kérdést is kapunk. A bőrgyógyászatokon, urológiákon pedig számos ilyen beteg van. Próbálja meg a testét ilyennek elfogadni, nem hiszem, hogy egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban ez problémát jelentene.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-10 09:25:15; Megválaszolva: 2010. március 10., 09:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: