• Láb-körömgomba: mit tehetnék?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Űdvőzlőm  problémám az a magy láb uj kőrmőm teljesen egy idő után ha áztatom levállik és allatta a kőrőm ágyat letudom tisztitani mert sárgás puha bőr képződmény alakult ki  és utánna néha vérzik begyogyul, eltelik egy pár hónap és ujból kezdődik előről minden annak ellenére, hogy gomba mentes étrendet folytatok és ecsetelem  NAILNER repair nevű készitményel semmi változás nem tőrténik ez 1.5éve tart. Talán annyi pár honapig szépen kezd gyogyulni és aztán ujból bekeményedik bevastagodik és kezdődik előről, már a negyedik nailnerem fogyott el. Nem szedek gőmba őlő tablettát szeretnék megszabadulni tőlle mert csunya és kellemetlen  nagyon szégyelem és stresszelek is tőlle se szauna se fűrdő mert  látja mindenki. Nagyon sokat menntem a fűrdőbe uszni szaunázni mindig papucsban jártam valószinü  ott szedetem őssze MIT TEGYEK kérem irja meg. Kűlfőldőn élek nem merek elmenni vele az orvoshoz  SOS ujból itt a nyár és járhatok zokniban  vizbe nem  merek menni mert meglátják. Várom segitségét  

        WEBBeteg szakértő válasza a körömgomba témában

        Kedves Kérdező!

        Érdemes lenne egyelőre nem kezelni semmivel, csináltatni egy körömkaparékból gombavizsgálatot, így célzottan lehetne adni gomba ellenes kezelést szájon át. Ilyen súlyso esetben a helyi kezelés nem elegendő.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-08 15:35:51; Megválaszolva: 2010. március 08., 15:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: