• Kedves Doktor Úr/Doktor NŐ

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy néhány nappal ezelött a fülcimpámon éreztem, hogy elkezd viszketni, majd bevörösödött és estére teljesen bedagadt. Majd reggelre jobb lett, estére teljesen a duplájára dagadt és kemény lett, mint a csont. Elállt a fejemtől, érintésre fájt és arról nem beszélve, hogy az eldeformálódott formája miatt kezdtem komolyan venni a dolgot. 3 nap "majd elmúli" után elmentem orvoshoz, aki a nagy vérvörös-lilás fényes óriás csúnya fülemre rögtön rávágta, ez a tipikus porchártya - gyulladás.Kaptam antibiotikumot, bekenték, bekötötték a fülemet, csak az ijesztett meg amikor teljesen lazán megkérdeztem, hogy ugye ez 1-2 nap és elmúlik.. a Doktor Úr annyit válaszolt:hááááááááát bízzunk benne........hazajöttem felmentem a netre és azt olvastam, hogy mivel a porcszövetek teljesen elpusztultak így végleges fülcimpa torzulás lép fel. Igaz ez? megállíthatatlan torzulás léphet fel a fülemen akkor is, ha talán időben elkezdtük kezelni? Nagyon félek tőle, hogy a kis pici arányos fülem helyett kapok vissza majd egy hatalmas, torz karfiolfület mindezt azért mert a már begyulladt fülembe beleeröltettem egy szépen csillogó bizsu fülbevalót ami teljesen megfertőzte a fülemet. Kérem szépen Önt, hogy válaszával segítsen, hogy megnyugodhassak, hogy ez nem lehet igaz. Köszönettel: ildiko32

        WEBBeteg szakértő válasza a fül, gyulladás témában

        Meg tudom nyugtatni, hogy a normális szép kis füle megmarad. A karfiolszerű fül a többszörös gyulladás, sérülés következménye, pl. birkózóknál.


        Kérdés: 2010-03-16 15:13:06; Megválaszolva: 2010. március 16., 15:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.