Bőrkiütés!

Üdvözletem!

2 hétig bevolt gyulladva a mandulám ezért a háziorvos felírt antibiotikumot /aktil duo/, az utolsó szem beszedése előtt csúnya bőrkiütések jelentek meg mindenhol a testemen.Lábaimon, hát, has, karok.Pénteken voltam ismét orvosnál, nem igazán tudtak mit mondani rá.Se azt nem tudták biztosra hogy a gyógyszertől van e vagy esetleg mástól.Kaptam calcium sandoz pezsgőtablettát és cetirizin nevezetű gyógyszert de nem múlnak a kiütések, sőtt egyre csúnyább. Már alig van fehér bőrfelület mindenhol piros és az arcom és a szemeim is bevannak dagadva.Ön szerint mi lehet ez? Csatoltam egy képet.

Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

Szinte 100%-ig biztos, hogy az antibiotikumtól van. Forduljon azonnal Bőrgyógyászati Allergológia Szakrendeléshez, mert a szisztémás steroid kezelést azonnal el kellene kezdeni..

Kérdés: 2010. március 16., 15:12; Megválaszolva: 2010. március 16., 15:12
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrbetegség
Tisztelt Doktornő! Anyukámnak a kislába úján van probléma már 3 éve nem gyógyul be. Jártunk házi orvosnál bőrgyógyásznál sebészeten. Egyik...
Fájdalom mint lehetséges...
Tisztelt Doktornő! 50 éves aktív életmódot élő nő vagyok, nincs semmilyen krónikus betegségem, nem szedek gyógyszereket. Szeptember végén...
Apró anyajegy a talpamon
Tisztelt Doktornő! Figyelmes lettem egy aprócska kb mint 1mm barna anyajegyre a jobb talpamon, úgy emlékszem tavaly még nem láttam. Csatoltam egy...
Viszkető, piros foltok
Üdvözlöm, 1-1,5 hete viszkető, piros foltok jelentek meg rajtam. Lábon, karon és testen (jobban háton) vannak, nyakon és fejen nincs. Mi okozhatja...
Gomba a makkon?.02
Tisztelt Doktornő! Tanácstalan vagyok. Volt felfázásom, amire oxfloxacin hatóanyaqgú gyógyszert kaptam, s háziorvosom szerint elmúlt. A kép a...