Kérdés a szemöldökkel kapcsolatban

T. Bodnár Edina!

Októberben egy ütődéstől a szemöldököm alatti részen keletkezett egy seb, mely kb. fél cm-es. Meggyógyult, az ütéshez képest szépen. Nem csak a felhám, hanem az irharéteg is picit megsérült. A halvány mélyedés már nem annyira zavar, mint a sebgyógyulás során a heg szélén  és végén megmaradt pótszövet,  ami egy fehér vonal szinte és körülötte fehéres a szövet, ami a rendes bőrszintől fényesebb.

A bőrömön nincs sehol heg, csak ez, s a mikor sminkelek, és látom, mattosítani kell, vagyis zavar.

Kérdezném a doktornőt, hogy akkor kb. 3 hét után kezdtem a Contractubex-et használni (akkor tudtam csak meg, hogy van rá kenőcs) és úgy tűnt, hogy talán segített. Mit tanácsol, ezt a fényes, fehér pótszövetet el lehet még tüntetni vele.

Válaszát megköszönve, tisztelettel: Odri

 

 

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

A Contractubextől jobb hatású a szilikon gél (pl. Dermatix, Zeraderm), melyeket legalább 6 hónapig kell alkalmazni..

Kérdés: 2010. március 16., 15:12; Megválaszolva: 2010. március 16., 15:12
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrbetegség
Tisztelt Doktornő! Anyukámnak a kislába úján van probléma már 3 éve nem gyógyul be. Jártunk házi orvosnál bőrgyógyásznál sebészeten. Egyik...
Fájdalom mint lehetséges...
Tisztelt Doktornő! 50 éves aktív életmódot élő nő vagyok, nincs semmilyen krónikus betegségem, nem szedek gyógyszereket. Szeptember végén...
Apró anyajegy a talpamon
Tisztelt Doktornő! Figyelmes lettem egy aprócska kb mint 1mm barna anyajegyre a jobb talpamon, úgy emlékszem tavaly még nem láttam. Csatoltam egy...
Viszkető, piros foltok
Üdvözlöm, 1-1,5 hete viszkető, piros foltok jelentek meg rajtam. Lábon, karon és testen (jobban háton) vannak, nyakon és fejen nincs. Mi okozhatja...
Gomba a makkon?.02
Tisztelt Doktornő! Tanácstalan vagyok. Volt felfázásom, amire oxfloxacin hatóanyaqgú gyógyszert kaptam, s háziorvosom szerint elmúlt. A kép a...