• Fejbőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos!

        22 éves lány vagyok, a problémám a következő: kb.1, 5-2 éve(nem tudom pontosan)megjelent a fejbőrömön egy pici púp, először arra gondoltam akkor, hogy beüthettem, csak "nem vettem észre", a lényeg, hogy nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Aztán hetek múlva is ott volt, de valahogy meg is feledkeztem róla.Nem aggódtam, hogy mi lehet, egyszer megmutattam Anyumnak is azt mondta biztos beütöttem, ő se tudott másra gondolni.Egyáltalán nem zavart semmiben, ezért sem mentem vele orvoshoz, nem gondoltam, hogy ez bármi baj forrása lehet. Múlt nyáron mikor a napszemüveget a hajamra raktam akkor kicsit nyomta a szemüveg, de az sem fájt, csak kellemetlen volt. Akkor elkezdett zavarni, hogy mi lehet? De akkor elkezdtem félni, nem mertem orvoshoz menni. Mostanában, kb 1 hónapja pedig egyre többször tapogatom, vizsgálgatom a tükörben és nagyon idegesít, de főleg azért, mert aggódom, hogy mi lehet. Már a legrosszabb is megfordult a fejemben...Éppen ezért nem mertem orvoshoz fordulni vele, nagyon félek. A hajam miatt egyáltalán nem látszik, csak mostanában kezdtem el érezni, hogy mintha nagyobb lenne picit mióta többet foglalkozom vele.Egyébként egy kemény, pici csomó a fejem bal oldalán, felül.

         

        előre is köszönöm válaszát

        ui: El fogok menni orvoshoz, csak előtte szeretném tudni, hogy mire kell kb.számitanom, nagyon tartok attól, hogy valami komoly...

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező!

        Tekinettel arra, hogy évek óta lassan növekszik, valamilyen jóindulatú elváltozásra gondolok, például ún. pilomatrixomára, lipomára, stb. De természetesen 100%-osan nem lehet megmondani, hogy miről van szó, illetve ahhoz, hogy a pontos diagnózist mondjunk, és a folyamat természetéről nyilatkozzunk (jóindulatú/rosszindulatú) pontos szövettani vizsgálat szükséges, ezért bőrsebészeti szakrendelést keressen fel!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-07 18:33:32; Megválaszolva: 2010. március 07., 18:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: