Lehet, hogy gyógyszer okozza?

Kedves Doktor Nő/Úr! 2 napja észrevettük édesanyám lábán(inkább csak térd aalatti részen), hogy apró bőr alá vérzések vannak(apró piros pöttyök). Mivel beteg volt azt hittük, hogy az egyik gyógyszer(ACC200, Oscillococcinum) válthatta ki, de mivel abbahagyta a szedését és így is megmaradtak már nem hisszük, hogy az a gyógyszer amit szedett. Valamint fürdéskor a meleg víz hatására felerősödnek majd ha kiszáll halványulnak, és inkább a bal lábán vannak. Viszont szívritmus zavarra és vérnyomás problémákra szed különböző gyógyszereket(Syncumar, Tritace, Furon, Kálium, Metoprolol, Spiron). Ezek közül válthatja-e ki valamelyik? Mennyire veszélyes ez? Milyen orvoshoz forduljon(házi, bőrgyógyász, kardiológus)? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

Azok a gyógyszerek okozhatják, melyeket a kiütések jelentkezése előtt kezdett szedni, ezért ezeket hagyja el. Szedjen C-vitamint és Rutascorbint és kerülje a meleg vízes fürdőket. A legjobb ha bőrgyógyászati allergológiai szakrendeléshez fordul.

Kérdés: 2010. március 16., 22:20; Megválaszolva: 2010. március 16., 22:20
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Zsírmirigy kifakadása
Vitilligo, vagy más betegség jele ez
Bőrbetegsèg,szàjzùgnàl kiütès
Mi a teendő?
makkon gyulladás szerű hámosodás