• Fehér foltok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy kb két honapja a karomon fehér foltok jelentek meg, ugy néz ki mint az ekcéma. Voltam is nyáron (mert akkor is volt) bőrgyógyásznál, ő azt mondta hogy 'nyári ekcéma' kentem is az előirt krémmel, enyhén kezdtek is elmulni a foltok, majd most ismét erősebben megjelentek.

        Mi lehet a probléma a bőrömmel?

        válaszát előre is köszönöm szépen

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező!

        A panaszát okozhatja gombás fertőzés, ún. Pytiriasis versicolor, illetve ekcéma is. Kezelése alapvetően más, ezért javslom, hogy ismét mutassa meg orvosnak, addig ne kezelje.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-04 09:41:40; Megválaszolva: 2010. március 04., 09:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: