• Ritkuló haj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktorúr/Nő!

        Tükörbe nézegetve magam vettem észre, hogy a homlokomnál  belátok a fejbőrömhöz. Nem érzékelem, hogy hullana a hajam, foltokban semmi képp, csak a normális napi szinten amennyi kell kihullik fésülködés közben. Viszont érzem hogy a homlokomon s a fejem tetejen kevesebb a hajam. Kérdésem, hogy mit ajánlana, ez betegség lehet-e, esetleg hormonális dolog, vagy az évek elteltével ez természetes folyamat? 27 éves vagyok.Nem tudom milyen úton induljak el, hogy ezen lehetne-e még  egyáltalán segíteni. Ha javasolna orvosi vizsgálatot kérem javasoljon orvost is Budapesten, aki ha kell hormonális vizsgálatot is tud csinálni.

        Válaszát előre is köszönöm: Andrea

        WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

        Kedves Andrea!

        A hajbetegségekkel a bőrgyógyászati kozmetológia foglalkozik. Én Debrecenben tudnék megfelelő szakembert ajánlani, sajnos Budapesten nincs ismerősöm, aki ezen a területen dolgozik. A panaszt hátterében felmerül hormonhatás is, de a hajhullás hátterében jelen lehet máég pajzsmirgybetegség, vashiány, stb. Javaslom, hogy keresse fel a SOTE kozmetolgiai szakrendelését, itt el fogják látni beutalókkal a szükséges kivizsgálásokhoz.


        Kérdés: 2010-03-03 10:35:17; Megválaszolva: 2010. március 03., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.