• Arcom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt web dr ur vagy dr nő van nekem egy problémám az arcomon fehér kemény szerü kis valamik vannak az arcomon és a szemem körűl mitől keletkeztek és mitől lehet ezeket elmulasztani az arc bőrömről

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező!

        A lerírás alapján lehet, hogy kis apró mirigyek szaporulatáról van szó,   pl. syringomáról, mely a mirigyek sejtjeinek felszaporodása miatt alakul ki. A pontos diagnózisért keressen fel bőrgyógyászt, ugyanis csak pontos diagnózis ismeretében javasolható terápia!


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Pintér Olivér
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-02 11:20:45; Megválaszolva: 2010. március 02., 11:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: