• Anyajegy eltávolítása a biztonság érdekében

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor ur! azzal a kerdesssel fordulok onhoz hogy korul belul egy honapja elmentem borgyorgyaszhoz es o talalt egy anyajegyet ami kesobb kiderult hogy nem anyajegy mert talalt bennen abnormal cellakat de azt mondta hogy egy meg nagyon kezdetleges szoval nincs ok az aggodalomra o ezt a kb 2mm anyajegyet el is tavolitotta. ra ket hetre korulbelul vissza hivott hogy be kellene mennem meg egy ilyen kis mutetre hogy nagyobb reszt vagjon ki ebbol a teruletbol. azt szeretnem tudni hogy ez a masodik mutet fontos e mert nem igazan szeretnem ha ossze vissza vagdosna amikor mar kivagta a rossz reszt es korulotte is vagott ki? semmi fele elvaltozas nem tortent azota mar szinte be is fort a heg. valaszat elore is koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a anyajegy témában

        Kedves Kérdező!

        Az orvos nyilván azért hívta vissza egy második műtétre, mert indokolt. Viszont azt megmondani, hogy pontosan milyen elváltozással állunk szemben, csak a részletes szövettani vizsgálat ismeretében tudjuk.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-27 21:59:38; Megválaszolva: 2010. február 27., 21:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: