• Arcpír

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő!

        Arcom sokszor kipirosodik, nem csak akkor ha zavarban vagyok és ez 1-2 óráig is eltart. Esztétikailag zavaró és kellemetlen égő érzéssel jár, ami a szememre is kihat. Bőrgyógyásznál is voltam, aki  egy hámlaszó krémet írt fel éjszakára (differines hydrophil) a kis bőrhibák eltűntetésére valamint a bőrpír kezelésére Bioderma Sensibio AR-t javasolt. 10 nap elteltével, nem vettem észre javulást, sőt a pír, mintha gyakoribb lenne és tartósabb.

        Kérem segítségét próblémám megoldására. Előre is köszönöm.

        Tisztelettel:  Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a rosacea témában

        Kedves Éva!

        Ezen a problémán sajnos nehezen lehet segíteni. Érdemes még a már használt készítmények mellé kipróbálnia a Ruborilt. Emellett a leírás alapján felmerül rosacea diagnózisa, amit provokálhat vagy súlysobíthat góc jelenléte, ezért egy góckutatást is javaslok, ehhez háziorvosa fogja tudni megadni a szükséges beutalókat.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-26 09:02:45; Megválaszolva: 2010. február 26., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: