• Pattanások

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Ur/Doktorno, Elso gyermekem szuletese utan komoly borproblemaim voltak, amire kicsivel tobb mint 3 honapig a Roaccutan nevu gyogyszert irta ki a borgyogyaszom. Mivel idokozben kulfoldre koltoztem, nem szedtem vegig az eloirt dozist. Azota megszuletett a masodik gyermekem es most igy 7 evre az elso tunetek megjelenese utan ugy tunik, megint elojott a problema, talan ugyanolyan ha nem hevesebb tunetekkel. Nalunk itt interneten beszerezheto az ugynevezett "vilantae", ami allitolag ugyanazt a hatast eri el, mint a Roaccutane, csak mellekhatasok nelkul, es recept nelkul kaphato termeszetes anyag. Onok ismerik es ha igen legalis es egeszsegre nem karos? Javasoljak hogy kiprobaljam? Koszonom elore is.

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Kedves Kérdező!

        Az adott készítmény nálunk nincs forgalomban, de ahogy az interneten olvasom, nem A-vitamin származék, mint a Roaccutane, hanem B-vitamint tartalmaz. A hátását illetően nem merném azt állítani, hogy azonos lesz, inkább helyette egyelőre helyi antibiotikumos és szárató kezelést javaslonék, ha ez nem elég, akkor helyi A-vitaminszármazékot, ezt beszélje meg háziorvosával.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-23 11:06:38; Megválaszolva: 2010. február 23., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: