Hirdetés
      • Aggódnom kell?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr!

        Öt éve a bal  hónaljárokból eltávolítottak egy jó indulatú daganatot ami tapintásra puha volt akkor zsírdaganat jelzővel illette az engem műtő orvos már akkor mondta hogy a másikban is van csak az még kisebb, Mostanra igencsak megnőtt és elég sokszor zsibbad a kezem és mostanában tompa fájadalmat is érzek, Kérdésem hogy átalakulhatnak-e ezek az elváltozások rosszindulatúvá és ha igen van-e valami jele, Tapintásdra ugyanúgy puha inkább ami idegesít hogy hosszú évekig nem fájt és most akkor miért? Megtisztelő válaszát előre is köszönöm

        Anita 

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Anita!

        A daganat típusáról, illetve arról, hogy jó- vagy rosszindulatú-e csak szövettani vizsgálat alapján lehet nyilatkozni. A fájdalom valószínűleg abból is ered, hogy a növekvő elváltozás nyom egy ideget, ez mindenképpen indokolja a műtétet.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-02-23 11:00:36; Megválaszolva: 2010. február 23., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: