Hirdetés
      • Flutam 250

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor!

        Fokozott szőrnövekedésre napi 2xfél Flutam 250 tablettát szedek. Tavasszal szeretnék szoláriumba járni, de nem tudom, hogy lehetséges e a Flutam mellett? Fényérzékeny ez a gyógyszer? A betegtájékoztatóban a mellékhatások között ez áll:".... fényérzékenységi reakciók (fényhatásra kialakuló bőrtünetekkel társuló fényérzékenység)? beleértve a gyulladásos bőrpírt (erythema), fekélyesedés (ulceratio), hólyagképződés és a bőr felső rétegének kiterjedt, hólyagos leválása (epidermalis necrolysis)...". Esetleg kérdezzem meg személyesen az endokrinológusomat? Köszönettel: Zsanett

        WEBBeteg szakértő válasza a fényérzékenység témában

        Kedves Zsanett!

        igen, előfordulaht mellékhatásként fényérzékenység, ne menjen szoláriumba, és aszabdban is használjon fényvédőt!


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Mészáros Lajos

        Kérdés: 2010-02-22 10:51:08; Megválaszolva: 2010. február 22., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: