• Miért fáj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        valamelyik nap mégtöb holyagyocska jelent meg a fülemen ismét elmentem az háziorvosomhoz hogy ismét nézze meg mi sz akkor már azt mondta hogy herpesz nem is allergiás kiütüs, meg hogy ö nem tud vele mitkezdeni.másnsp elmentem börgyógyászatra és a börgyógyász azt mondta hogy ótvar.felirtrá egy kenöcsöt:fucidin.és tegnap este elkezdett fájni a fülem ott ahol a holyagocskák vannak de ennek nem kéne fálynia vagy mégis? válaszát elöre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a ótvar, impetigo témában

        Kedves Kérdező!

        Az ótvar is okozhat fájdalmat, használja tovább a Fucidint, ha pár nap alatt nem javul, menjen vissza a bőrgyógyászatra!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-18 10:12:45; Megválaszolva: 2010. február 18., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: