Hirdetés
      • Szolárium

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Fontolóra vettem, hogy szoláriumba menjek a pattanásaim miatt. Azt hallottam, hogy tényleg jót tesz. Tényleg jó? azért nem mentem eddig, mert nem akarok télen barnulni. Eléggé fehér a bőröm és mindenki észrevenné, hogy szoláriumba voltam. Mit lehet tenni?

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Kedves Kérdező!

        A szolárium csak átmenetileg segít, ugyanis az UV-fény csökkenti a gyulladást, de a bőr szarurétegének megvastagodását okozza, így mitesszerek képződésére hajlamosít. Emellett a bőrgyógyászok kifejezetten rákkeltőnek találják, de ha mégis a szoáriumozás mellett dönt, heti pár percre befeküdhet, persze, ha anyajegyeire fényvédőt használ.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-18 09:55:51; Megválaszolva: 2010. február 18., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Szeretném megkérdezni hogy a képen körömgomba látható e vagy ez lehet más is? Szaga nincsen fájni nem fáj. Válaszát előre köszönöm!
        Kedves Doktor Nő ! Kérdésem lenne hogy mára a páromnak Zöld folyása lett (büdös,zöld folyás) múlt héten már panaszkodott hogy fáj a vizelés azt hitte csak felfázás gondolom nem az lett belőle. Ez tényleg csak szexuális úton terjed ez a...
        Tisztelt doktor úr/doktornő! A következő dologban szeretném kérni a segítségét: 26 éves vagyok, pici gyermekkorom óta küzdök ajakherpesszel, ami viszonylag sűrűn újul ki. Az elmúlt években azt figyeltem meg, hogy akárhányszor bekenem az...
        T Doktornő kb 4-5 napja vettem észre a képen látható piros foltot, nem kemény , mintha a bőr alatt lenne.