• Hajhullás, szer kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        elnézést, de kaphatnék választ a kérdésemre?

        köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

        A szer hatástalansága nem jelenti, hogy nem androgén típusú hajhullása van. Az androgén típusú hajhullás diagnózisát nem ez alapján mondjuk ki, hanem teljeskörű fizikális, illetve hormonvizsgálatok után, emellett számít a kórtörténet, a családi előfordulás, stb, sőt néha szövettani vizsgálatot is végeznek. Továbbra is azt javaslom, hogy teljes körű vizsgálatot érdemes elvégeztetnie egy hajbetegségekkel fogallkozó rendelésen-ha még ez nem történt meg természetesen (általában a bőrgyógyászaton belül a kozmetológiai szakrendelés foglalkozik a témával). Ha valóban igazolódik ez a diagnózis, meg lehet próbálkozni a Dianeval, de emellett a helyi minoxidil kezelést is javasolt folytatni


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-17 10:12:47; Megválaszolva: 2010. február 17., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: