• Mi lehet a péniszemmel?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Nö/Úr.

        Kérem mondják meg nekem mi lehet a Péniszemmel mert egy pár nappal ezelött éreztem, hogy viszket egyszer eszer most vagy két napja olyan égetö erzés van a tö és a makkon is vagyis inkább a börön. Azon kivül hámlik lassan a Bör is ott.Kérem mondják meg mit csináljak? Küldök egy Képet remélem önök tudnak valamit észrevenni rajta ami segithet!

        Én 46 éves és házas vagyok 23éve de még ilyet nem éreztem.

        Elöre is nagyon köszönöm a segitségüket!  

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás, pénisz témában

        Kedves Uram!

        Valószínűleg panaszát gombás fertőzés okozza, használjon Canesten krémet, ha 1 hét alatt nem javul, keressen fel bőrgyógyászt!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-16 11:06:04; Megválaszolva: 2010. február 16., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: