Hirdetés
      • Krémek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A bőrgyógyász felírt 3 fajta krémet a pattanásos arcomra. Skinorent reggelre. Alksebort, meg Ichtiolos rázókeveréket éjszakára. (egyik nap az egyik másik nap a másik) Az alksebor elfogyott és csak akkor tudok kérni amikor legközeleb megyek. Mit kenhetek az arcomra helyette esténként? jó a skinoren estére is? vagy addig jó lesz körömvirág krém is? Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Kedves Kérdező4

        A körömvirágkrémet semmiképp sem javaslom, a Skinoren naponta kétszer már okozhat kellemetlen égő érzést. Az Alksebort recept nélkül is megveheti a patikában, nem receptköteles.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-02-16 10:18:05; Megválaszolva: 2010. február 16., 10:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: