Hirdetés
      • Gombás fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! Az lenne a kérdésem hogy kaphatok e úgy gombás fertőzést a páromtól hogy ő nem gombás? (óvszer nélkül voltunk együtt) és hogy ezt mivel tudom eltüntetni.

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező!

        Kaphat akkor, ha nála nem ad látványos tüneteket a gombás fertőzés, de a kórokozó akkor is jelen van.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010-02-16 09:53:07; Megválaszolva: 2010. február 16., 09:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?
        Amire a férfiak a leginkább kíváncsiak
        A legfontosabb kérdések és válaszok a férfiegészségről.