• Fehér, tüskés pöttyök a péniszemen. Mi ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fehér, tüskés jellegű pöttyök (kitüremkedések? ) vannak jelen szinte végig a péniszemen. Már nagyon régóta megvannak. Kentem már be Liposbase-val nem sokat segített. Hogyan lehetne ezeket eltüntetni. Nem viszket, nem is érzem őket de, engem zavar. Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves kérdező! Bár a fotó nem jó minőségű, de a látottak alapján megnagyobbodott mirigyekről lehet szó, melyek kezelést nem igényelnek. A pontosabb diagnózisért keresse fel háziorvosát!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-16 09:40:12; Megválaszolva: 2010. február 16., 09:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: