• Hegek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv,

        Van egy Contractubex nevű gélem, amely hegekre jó. Meddig kell vele kennem a hegeket kb. hogy elmúljanak? Azt is olvastam, hogy annál jobban hat minél frissebb a heg. Az én hegeim pedig 2-3 hetesek és msot kezdeném el vele kenni, mennyi idő után fog hatni?

        Előre is Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a heg témában

        Kedves Kérdező!

        Valóban mielőbb el kell kezdeni használni a gélt, de hogy mikor hatt, és milyen mértékben, az egyénenként változik, sajnos nem lehet előre megmondani. Még arra legyen nagyon figyelmes, hogy jön a tavasz, a heget direkt fény ne érje, ha másként nem oldható meg, magas faktorszámú fényvédővel kenje be.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-15 14:38:43; Megválaszolva: 2010. február 15., 14:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: