Hajhullás, lehet hogy androgén hajhullás?

ha minoxidil és aminexil tartalmú készítmény (Spectral) hónapok alatt nem használt hajhullásomra, azt jelenti hogy nem androgén hajhullásom van, és a ciproteron acetát se segíthet rajta (diane35)? köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

Kedves Kérdező!

A hajhullás egyéb okai voltak vizsgálva? Például gócvizsgálat, vérkép, pajzsmirigy, stb.?

Ha ezek nem voltak vizsgálva, érdemes lenne, mert gyakoribb okok szoktak lenni a hajhullás hátterében.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. február 14., 14:57; Megválaszolva: 2010. február 14., 14:57
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Zsírmirigy kifakadása
Vitilligo, vagy más betegség jele ez
Bőrbetegsèg,szàjzùgnàl kiütès
Mi a teendő?
makkon gyulladás szerű hámosodás