• Bőrprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dorktornő! Olyan problémán van, hogy a szemérem dombomon fehér szinu kiutések jelentkeztek nincs lényegében semmi probléma velük nem viszket nem fáj! Érdeklödni szertnénk ha nem múlik el forduljak e orvoshoz? 21 éves férfi vagyok! elöre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező!

        Szóba jön pigemntzavar, fertőzés is, érdemes bőrgyógyásznak megmutatnia, hoszen a pontos diagnózis szükséges a kezeléshez.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-11 20:42:37; Megválaszolva: 2010. február 11., 20:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: