Hirdetés
      • Ótvar vagy allergia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        valamelyik reggel arra keltem fel hogy nagyon viszket a jobb fülem és volt rajta két kisebb hólyag is én azt hitem hogy ótvar és elmentem az orvoshoz ö azt mondta hogy allergia.de most kb: 4 vagy 5 hólyag is van rajta egyre nagyobbak és egyre jobban viszket is irt rá egy kenőcsöt diprosalic de nem akar elmúlni és egyre jobban viszket.és még azt mondta hogy jegeljem le miért? akkor ez most allergia vagy ótvar?

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező!

        A legnehezebb a távlati diagnózis a bőrelváltozások esetében, hiszen a látvány alapvető a diagnózisban. Ha hólyag volt, az allergia mellett szól, illetve a viszketés is. Az ótvar mézsárga pörkök formájában jelentkezik. Az a javaslatom, hogy Fucicortot írasson ki, ez antbakteriális és antiallergén hatású egyben, viszonylag új készítmény. Remélem, sikerül megoldani a problémát, mielőbbi jobbulást!


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-10 11:35:53; Megválaszolva: 2010. február 10., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: