• Viszket, szaga van:(

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/Doktor nő!

         

        2.napja viszket a péniszem, pontosabban-->ha lehúzom a bőrt, a makkom alatt lévő bőr viszket.

        A makkom pedig olyan, mintha kicsit sebes lenne(mintha hámlana)

        Mindemellett szúrós szagot érzek vagy a makkomon, vagy az alatta lévő bőrőn.

         

        Válaszát előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fertőzés témában

        Kedves Kérdező!

        Bakteriális vagy gombás fertőzése lehet. Érdemes megmutatnia bőrgyógyásznak, mert a kezelés a diagnózistól függ, és alapvetően eltér a két esetben.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-10 10:53:55; Megválaszolva: 2010. február 10., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: