• Bőrfüggelék? záróizom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktornó/Úr!

        A záróizmomon vagy közvetlen mellette lógó bőr valami van borsszemnyi nagyságban

        Semmi panaszt nem okoz nem viszket nem fáj tisztálkodásban nem zavar.

        Nagyjából fél egy éve van ott nagysága nem igazán változott esetleg picit nagyobb lett

        Kell orvoshoz menni vagy ha nem zavar maradhat is.

        Nem tudom elég érthetően írtam e le

        Köszönöm:András

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Javaslok egy proctológiai-sebészeti vizsgálatot. Bármennyire is banálisnak tűnik a dolog, de meg kell vizsgáltatni. Mivel nem okoz panaszt egy jóindulatú elváltozásról lehet szó, de a későbbi problémákat most tudja megelőzni.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-09 21:23:23; Megválaszolva: 2010. február 09., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: