• Mitől hullik a hajam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Már évekóta hullik a hajam, de ésszerű választ még nem kaptam! Az arcom és a hátam acnés, a fejem korpás és éveken keresztűl műtögettek petefészek cistával.Régóta járok bőrgyógyászhoz, az arcomra zinerytet írt fel az orvos és a fejemre valami fejápolót(ez egy fehér krémszerű anyag, amit a fejbőrre kenek)a lényeg, hogy a doktornő 3 évvel ezelött mondta hogy csináltassak lyme tesztet az Istenhegyi klinikán! Ezt meg is tettem tavaly novemberben és lám "igaza"volt az orvosnak! visszamentem hozzá és közölte menjek el vega tesztre, mert lehet van még valami más is a háttérben, persze naná, hogy volt állítólag candida túltengésem van a beleimben! Ezt én nem tartottam hitelesnek, de a bőrgyógyász felírta a lyme korra a gyógyszert+itragén tablettát a candidára és mondta hogy ha beszedtem a gyógyszert menjek vissza hozzá és elkezdjük a lyme kezelését, de elöbb visszakell szorítani a candidát! A lényeg, hogy lefotózott, hogy a piros foltok a lyme tünetei és azért hullik a hajam+a candidáé!? Persze mondta, hogy még szeborreás vagyok, de arra nem írt fel semmit! Persze kiderűlt, hogy se lyme kor, sem candidiasisban nem szenvedek! Jelenleg sudokrémmel kenegetem magam, hatásosnak bizonyul, a foltok eltűntek, de nagyon hullik a hajam! jelenleg másik orvost keresek, remélem sikerrel járok majd! arra kérném a Doktornőt, hogy írja le nekem pár mondatban, hogy mire számíthatok majd a vizsgálat során és mi lehet a háttérben, mert már sajnos félek az orvosoktól! 30 éves nő vagyok szeretnék gyermeket, de nemsikerűl teherbe esnem évek óta! Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

        Kedves Kérdező!

        A hajhullás okának tisztázására alapvető lenne egy rutin vérkép, pajzsmirigy-hormonszintek, és egy gócvizsgálat.Ezt a kivizsgálást akár a háziorvos is el tudja indítani.


        Kérdés: 2010-02-04 11:15:16; Megválaszolva: 2010. február 04., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.