Hirdetés
      • Pirosság a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!

        Már majdnem 5 hónapja van egy problémám. Egy szeretkezés után kipirosodott a makkom, ekkor egy barátom javaslatára Candibene-vel kenegettem, amitől 1 hét után helyrejött. kb 1 hónapra rá, ismét kiújult ez a pirosság, nehezebben, de szintén elmúlt a Candibene-vel. Kb 3 hónap múlva, egy szeretkezést követően,  a pirosság visszatért,  és mellé kis pici pöttyök is megjelentek a makkon, ekkor Canestnen-t kezdtem el használni, ami a pöttyöket elmulaszotta, de a vörösesség már a makk alatti fitymarészére is átterjedt, és igen makacsul fennáll mindmáig. 

        Aztán volt olyan is, hogy elhagytam mindenféle krémet, egyszerűen csak tisztálkodás után abszolút szárazon tarottam a makkom, ill. figymám, ennek következményeként a kipirosodott bőr, mintha meg is duzzadt volna, de hál' Isten a Canesten további használata után elmúlt a duzzanat,  ám a kipirosodás még mindig,  rendszertelenül és más helyen  (makk oldala, háttul, fityma oldala) visszatér...
        Sosem viszkedett, és mindig figyeltem a higéniára.

        Mi lehet ez Doktornő?  
        Nekem  nagyon gyanus, mert nem lehet, hogy Pl. a mosópor allerigám van? Mert pl, reggelre előjön a kipirosodás, hiába kenem be este Canestennel...

        Üdv.

        Zoli 

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Zoli!

        Az lenne a legjobb megoldás, ha kezeletlenül felkeresne egy bőrgyógyászt, mert mikrobiológiai mintavétellel kideríthető lenne, hogy valóban gombás fertőzésről van-e szó. Lehet, hogy valóban gomba, mely vissza-visszatér, javaslom, hogy a partnere is keressen fel orvost, ebben az esetben őt is kezelni kell!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-04 10:56:05; Megválaszolva: 2010. február 04., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: