• A-vitamin és isotrexin gél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. doktornő!

        Azt szeretném kérdezni, hogy isotrexin gél és a bioextra A vitamin 25000 NE kapszula használható e egy időben, egyszerre. Tudom hogy az egyik belsőleges a másik külsőleges, de szeretném tudni hogy van e hatása a 2nek egymásra.

        WEBBeteg szakértő válasza a A-vitamin témában

        Kedves Kérdező!

        Az A-vitamin kapszulát milyen ok miatt szedi? Ha csupán táplálékkiegészítőnek szánja, akkor azt javaslom, hogy amíg a gélt használja, ne szedje, hanem kevesebb A-vitamint tartalmazó multivitamint szedjen. Amennyiben egyéb ok miatt szedi, akkor az Isotrexin gél helyett egyéb szert próbáljon meg.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-03 10:04:39; Megválaszolva: 2010. február 03., 10:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm Doktorúr. 16 éves leszek 2 hónap múlva, és mint minden korombelit, engem is érdekelnek az efféle (ha nem gond, nem fejtem ki.) dolgok. És már-már nyugtalanít a péniszem fején lévő repedések, illetve pattanás szerű kiütések. A...
        Jó napot kívánok,a fiamat meg csípte 4 helyen valami, kb 10 cm vörös folt alakult ki a csípés környékén ami fel püffedt és kicsit be keményedett majd pár óra múlva a csípés közepe elkezdett pulzálni lüktetni és utána valamilyen...
        Kedves Doktornő!Intim területen jelent meg egy véranyajegynek diagnosztizált elváltozás,amely viszonylag gyorsan (1-2hónap)alakult ki és most keményebb gombóc formájában feszíti az adott területet.Bőrgyógyász szakorvossal konzultáltam,ő azt...
        Tisztelt Doktornő! Már hosszú ideje hámlik a mellkas, mell és a mell alatti részem. Nem viszket, nem érzékeny, csupán egyre zavaróbb. A felszíne pikkelyes, ha megdörzsölöm, akkor látható a hámlás. Nizoral kenőccsel/samponnal kezeltem,...
        Tisztelt Doktornő! Édesapán fejének tetején, kicait hátrább a kutacstól, van egy pukli. Tenyerem mélyedését tölti ki és 3-5 fokkal melegebb, mint bármely más rész a testén. Neurológiai vizsgálat és ct negatív eredménnyel zárultal. Nem...
        Jó estét. hát anyajegyem története persze ha anyajegy egyáltalán , kb 13 éves koromba mondták strandon hogy inkább ki fele ál mint hogy sima lenne . azóta nem is törődtem vele nagyon, de pár éve észre vettem hogy néha viszket és mintha...
        Kedves doktórúr/nő! A talpamon 1-2hete megjelent valamiféle szemölcs. Elterjedt már a nagyujjamtól mindegyik ujjra es a talpam felső részére is. Képet csatoltam.
        Tisztelt Doktornő! 4 éves kislányomnál múlt héten körömvágás közben vettem észre,hogy a mutatóujján egy világos barna csík van függőlegesen.Csak azon az egy ujján és 1 csík. Mi lehet ez? Viszem orvoshoz természetesen,csak meg vagyok...
        Tisztelt Webbeteg! Tanácsot szeretnék kérni férjem bőrproblémájának megoldására, aki 75 éves. Másfél éve a törzsén apró viszkető csalánkiütésszerű bőrelváltozás jelentkezett. Sok-sok hónap után - és bőrgyógyászok által felírt...
        Kedves Doktornő Vettem egy Ipl szőrtelenítő készüléket. Születésem óta van egy barna folt a lábamon. Nem tudom, hogy ez anyajegy vagy pigment folt. Nem domborodik ki. Az a kérdésem, hogy az ipl szörtelenítőt használhatom-e ezen a területen...