• bőrbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!

        A problémám a következő lenne:
        A fejbőrömön évek óta anyajegy szerűség található, ami mostanában rohamosan nő (kb 1cm ) karfiolszerű és rózsaszínes, de mostanában barna foltok jelennek meg benne...

        Bőrgyógyász látta olyan 4 éve, azt tanácsolta panasz esetén mennyek vissza...
        Ön szerint ezzel foglalkoznom kell? lehetséges az eltávolítása? Szokott az ilyen jellegű szemölcs egészségügyi problémákat okozni vagy mindössze esztétikai probléma?

        Válaszát előre is köszönöm! Júlia

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező!

        Az is kérdés, hogy pontosan milyen elváltozásról van szó. Valóban anyajegy-e vagy csak ahhoz hasonlít? Tekinettel arra, hogy növekszik, javaslom az eltávolítást


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-02 10:26:51; Megválaszolva: 2010. február 02., 10:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Kb 2 éve voltam bőrgyógyásznál és időskori szeborreás keratózist állapított meg nállam. Ez az elváltozás a hajas fejbőrömön két oldalt található, van amelyik borsó nagyságú enyhén kiemelkedő, van amelyik 2-3cm...
        Üdvözlöm! A panaszom többek között a csatolt képen látható piros folt lenne, ami a csuklómon jelenik meg időközönként és nem tudom, hogy kapcsolatban van-e egyéb tüneteimmel. Diprosalic kenőcs hatására több napi használat után elkezd...