• Bőrhiba

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webdoktor/nő! Én egy 16 éves lány vagyok és az a gondom, hogy a hasamon van egy kicsi fehér folt, ami nagyon zavar. Már régóta megvan és csak azon a helyen van ilyen.Lehet ebből több is? Vagy ez csak sima pigmenthiány? Gyanakodhatok vitiligora is? Előre is köszönöm...!

        WEBBeteg szakértő válasza a pigmenthiány témában

        Kedves Kérdező!

        A kép alapján pigmenthiányról van szó, mely ha nem növekszik, aggodalomra nem ad okot. Ha változna, érdemes bőrgyógyásznak megmutatnia.


        Kérdés: 2010-02-01 14:03:21; Megválaszolva: 2010. február 01., 14:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt DoktorNő! 22 éves férfi vagyok. 9 hónapja kiütések az alábbi folyamat szerint jöttek ki a testemen: Minden nap délután 5-6-7 óra körül elkezd viszketni egy véletlenszerű ponton, odanézek és meglátom, hogy egy icipici...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció