• Talán herpesz lehet a dudor

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! A következő a problémám: még tavaly májusban egy elég stresszes időszakban(vizsgaidőszak) előjött az alsó ajkamon egy kis dudor, amely igen hasonlított a herpeszre(már 2szer volt herpeszem így tudom milyen), azonban fájni sem fájt, és seb sem keletkezett rajta, hanem ahogy előjött, úgy szépen rajtam is maradt. És ez azóta is így van. Pici, piros kis gömböcske van az alsó ajkamon, és nem igazán tudom, hogy egyáltalán kihez forduljak kezelésre, esetleg bőrgyógyászhoz, v fogászatra. Elég tanácstalan vagyok, mivel sokat sminkelek, így rúzsokat is rendszeresen használok, és ahogy rákenek egy réteget hiába tűnik el a pirossága, a kis dudor ott marad. Hová fordulhatnék segítségért, és egyáltalán hogyan tudnák ezt orvosolni? várom válaszukat Kittikatzchen

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kitti!

        Nem gondolom, hogy herpesz lenne, inkább valamilyen kis granuloma lehet. Bőrgyógyász hivatott a problémát kezelni.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-02-01 10:17:28; Megválaszolva: 2010. február 01., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció
        COVID-19 kisokos