• Nemi beteg vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr azzal a problémával fordulok önökhöz ,4 napja voltam először együtt a barátnőmmel és másnapra furcsa kellemetlen érzés lett a makkomon.Hétfőre pici pirosas pöttyök jelentek meg és olyan érzésem van mintha folyásom lenne de nincsen.Vizelési inget is van és vizelet ürítéskor csipő érzés.Hétfőtől kezelem Canesten kenőccsel.És el szeretném mondani hogy Penicillinn érzékeny vagyok és Addison kóros.Szeretném tudni most mit tegyek.Előre is köszönöm és várom a válaszukat.

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező!

        A leírt panaszai nem gombás fertőzésre jellegzetesek, inkább egy baktérium kiváltotta nemi betegségre. Fontos, hogy ne vegyen be semmilyen gyógyszert, kezelésmentesen jelentkezzen a lakhelye szerint illetékes bőr- és nemibeteg gondozóban, ahol egy vérvétel és húgycső nyílásból vett mintavétel segítségével megállapítják a kórokozót. Penicillin allergiában is adható megfelelő kezelés bármelyik betegség igazolódik is.

        Üdvözlettel: Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-06-04 13:05:17; Megválaszolva: 2011. július 29., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés