Autoimmun

Tisztelt Doktornő!

Kisfiam 12 éves, ebben az évben diagnosztizálták nála az LSA-t/lichen sclerosus et atrophicus/, emiatt történt egy részleges körülmetélés.Sajnos a makkon fehér folt maradt, amire a bőrgyógyásztól ung. ftorocort-boaxatum kenőcsöt kaptunk.Sajnos senki nem mond semmit erről a betegségről, jártunk egy homeopátiás doktornőnél, adott egy alkati szert, de a tünetek /fehér folt/ nem sokat javult.

Kérdés: Van -e valami javaslata a kezeléssel kapcsolatban? Beadathatom-e a gyereknek a h1n1 elleni oltást?

köszönettel: Zsoka

 

Dr. Bodnár Edina válasza lichen sclerosus et atrophicus témában

A bőrgyógyász által javasolt kezeléssel teljesen egyetértek, én is ezt javasoltam volna.

A H1N1 oltás beadása nem függ a bőrbetegségétől, nyugodtan beadathatja.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. november 11., 09:18 ;Megválaszolva: 2009. november 11., 09:18
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fehér színű elváltozás
Tisztelt Doktornő! A betegség nevét nem tudom. A tünet a nemiszerv kisajak a csikló körül a széleken fehér színű elváltozás ami nagyon...
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét